Olaplex No.5 Leave-In

Olaplex No.5 Leave In™

MOISTURIZE & MEND LEAVE-IN CONDITIONER

Olaplex No.5 Leave-In

Olaplex No.5 Leave In™

MOISTURIZE & MEND LEAVE-IN CONDITIONER

FUGTGIVENDE LEAVE-IN BALM

For et sundt og smukt hår

Olaplex No.5 Leave-In™ Conditioner er designet til at give et synligt sundere hår. Magisk for dig, der oplever tørt og frizzigt hår, og selvfølgelig perfekt til alle former for tekstureret hår. No.5L fugter i dybden, blødgører og forsegler spaltede spidser med en unik formulering, der også forhindrer yderligere spaltede spidser. Ved hjælp af en avanceret teknologi reparerer den håret indefra og ud, styrker hårets struktur og giver et synligt sundere resultat.

 

Anvendelse

Påfør No.5 Leave-In™ i fugtigt og rent hår, som er vasket med shampoo og afsluttet med balsam. Mængden af det nødvendige produkt afhænger af din hårtype. Til fint hår er 1 pump nok, mens medium til groft hår kan have brug for 2 pump. Trænger dit hår til ekstra pleje mellem hårvask, kan du bruge produktet på de tørre længder for at opfriske og fugte spidserne.

 

Bæredygtighed

Vi er dedikerede i vores stræben efter altid at sikre, at naturens og forbrugerens bedste, går hånd i hånd med produktion og distribution af vores produkter. Reduceret vandforbrug, beskyttelse af skove og kontinuerlig reduktion af drivhusgasser er nogle af vores fokuspunkter, hvor vi årligt opnår vores høje målsætning.

Læs mere om Olaplex her

Olaplex No.10 Bond Shaper Curl Defining Gel

Olaplex No.10 Bond Shaper™ Curl Defining Gel

Endelig lancerer No.10 Bond Shaper™ – en banebrydende krølleforstærkende gel, første-på-markedet med vores patenterede Bond Building Technology™. Denne unikke gel er designet til at reparere, styrke og genforbinde…