Olaplex No.10 Bond Shaper Curl Defining Gel

Olaplex No.10 Bond Shaper™

CURL DEFINING GEL

Olaplex No.10 Bond Shaper Curl Defining Gel

Olaplex No.10 Bond Shaper™

CURL DEFINING GEL

BANEBRYDENDE KRØLLEFORSTÆRKENDE GEL

Genopbyg, forstærk og form dine krøller

Olaplex No.10 giver dig medium, krusfrit hold som giver bløde, smidige og fyldige krøller med naturligt opspring og bevægelse. Olaplex curl gel giver krøller uden krus, der holder i op til 72 timer. Denne veganske og silikonefri gel er perfekt til dig, der ønsker at fremhæve dine naturlige krøller, samtidig med at den beskytter dit hår mod skader og krus. Denne unikke gel er designet til at reparere, styrke og genforbinde svovlbindingerne, der giver håret dets naturlige krøllemønster.

 

Anvendelse

Påfør en lille mængde No.10 Bond Shaper™ i rent, vådt hår. Påfør jævnt i sektioner og klem opad for at fremhæve krøllerne. Du kan også bruge din yndlingsmetode til at definere krøllerne. Lad håret lufttørre eller brug en diffuser, indtil det er helt tørt. Når håret er tørt, skal du forsigtigt klemme overskuddet af den nu tørrede gel (castet) ud for at frigøre krøllerne og opnå krusfrie, veldefinerede krøller.

 

Bæredygtighed

Vi er dedikerede i vores stræben efter altid at sikre, at naturens og forbrugerens bedste går hånd i hånd med produktion og distribution af vores produkter. Reduceret vandforbrug, beskyttelse af skove og kontinuerlig reduktion af drivhusgasser er nogle af vores fokuspunkter, hvor vi årligt opnår vores høje målsætning.

Læs mere om Olaplex her

Olaplex No.10 Bond Shaper Curl Defining Gel

Olaplex No.10 Bond Shaper™ Curl Defining Gel

Endelig lancerer No.10 Bond Shaper™ – en banebrydende krølleforstærkende gel, første-på-markedet med vores patenterede Bond Building Technology™. Denne unikke gel er designet til at reparere, styrke og genforbinde…