produktsida deskop

Olaplex Browbond

BUILDING SERUM

Olaplex Browbond

BUILDING SERUM

BRYNSERUM MED EKSKLUSIV OLAPLEX PEPTID TEKNOLOGI

For fyldigere og mere definerede øjenbryn

Olaplex Browbond Building Serum giver dig de bedste forudsætninger for fyldigere, tættere og stærkere øjenbryn! Et klart, 3-i-1 gelléserum som former, skulpturerer og holder brynens form hele dagen, samtidig med at det giver kraftigere, fyldigere mere ungdommelige øjenbryn efter kun 4 ugers brug!* Browbond er formuleret med Olaplex Peptid Kompleks Teknologi som giver hårene i dine bryn længere levetid, hvilket styrker udseendet af fyldigere, tættere og mere sunde øjenbryn.
Browbond Building Serum er dermatologisk testet og irriterer hverken huden omkring eller under dine øjenbryn. *Resultaterne kan variere. Rapporten er baseret på 90 deltagere i en 30 dages studie efter 4 ugers 2x daglig brug.

 

Brug

For optimalt resultat, brug morgen og aften på ren, tør hud. Brug den mængde serum du får på applikatoren til begge øjenbryn med hårene. Vask ikke af. Lad tørre i 90 sekunder før du fortsætter med anden hudpleje eller makeup.

 

Bæredygtighed

Vi er dedikerede i vores stræben efter altid at sikre, at naturens og brugerens bedste går hånd i hånd med produktion og distribution af vores produkter. Reduceret vandforbrug, beskyttelse af skove og kontinuerlig reduktion af drivhusgasser er nogle af vores fokuspunkter, hvor vi årligt opnår vores høje målsætning.

Læs mere om Olaplex Browbond, her

Olaplex No.4D – mere end bare en tørshampoo

Olaplex No.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo er en innovativ, volumizing tørshampoo med blide ingredienser, der giver en sund hovedbund. Det giver en øjeblikkelig følelse af nyvasket hår,…
Olaplex No.4C

Sådan bruges Olaplex No.4C Clarifying Shampoo

Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo er en dybderensende shampoo, som fjerner urenheder og produkt raster på håret. Gennem sin kraftfulde teknologi hjælper det også med at rense…