Lashbond-banner-desktop

Olaplex Lashbond

BUILDING SERUM

Olaplex Lashbond

BUILDING SERUM

ØJENVIPPEPLEJE OG FORLÆNGER MED EKSKLUSIV OLAPLEX PEPTIDE TEKNOLOGI

Længere, fyldigere vipper med maksimal volumen

Med et enkelt stryg giver OLAPLEX LASHBOND™ Building Serum dig de bedste betingelser for fyldigere, længere og stærkere vipper med maksimal volumen. LASHBOND™ er formuleret med OLAPLEX’s patenterede Peptide Complex Technology™, der giver vipperne længere levetid, hvilket forbedrer udseendet af fyldigere, længere vipper. Olaplex Lashbond er spækket med nærende ingredienser såsom hyaluronsyre og biotin, der tilfører næring, fugt og styrke til vipperne.

 

Brug

Bruges to gange dagligt, morgen og aften på ren, tør hud.
Dyp penslen én gang og påfør den på huden langs den øverste vippekant af begge øjne.
Må ikke vaskes af. Lad tørre i mindst 90 sekunder, før du påfører andre øjenprodukter. Må ikke påføres på den nederste vippekant.

 

Bæredygtighed

Vi bestræber os altid på at sikre, at det bedste fra naturen og brugeren, går hånd i hånd med produktion og distribution af vores produkter. Reduceret vandforbrug, beskyttelse af skove og løbende reduktion af drivhusgasser er nogle af vores fokusområder, hvor vi hvert år lykkes med at nå høje mål.

Læs mere om Olaplex Lashbond, her

Olaplex No.4D – mere end bare en tørshampoo

Olaplex No.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo er en innovativ, volumizing tørshampoo med blide ingredienser, der giver en sund hovedbund. Det giver en øjeblikkelig følelse af nyvasket hår,…
Olaplex No.4C

Sådan bruges Olaplex No.4C Clarifying Shampoo

Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo er en dybderensende shampoo, som fjerner urenheder og produkt raster på håret. Gennem sin kraftfulde teknologi hjælper det også med at rense…