Olaplex No.1 & No.2

IN SALON TREATMENT

No.1 & No.2

IN SALON TREATMENT

PROFESSIONEL SALON TREATMENT

Få genopbygget og repareret et ødelagt hår med op til 99,9%

Den intense og innovative teknologi bag Olaplex No.1 + No.2, reparere de brudte svovlbindinger i håret, som ødelægges ved dagligdags slidtage derhjemme og i salonen, når håret farves, lysnes og permanentes mm. Denne behandling udføres KUN i salonen.

 

Kemi i salonen
For at skade håret mindst muligt under hårfarve, lysning, permanent mm. tilsættes Olaplex, for at mindske den ødelæggende behandling. Du kan derfor få større makeovers uden at smadre håret samtidig. Husk altid at bede om at få Olaplex i dine behandlinger, for et smukt og sundt hår uden skader.

 

Stand Alone Treatment
Denne luksuriøse og intensive genopbyggende kur behandling forvandler et ødelagt og slidt hår til et stærkt, sundt og glansfuldt hår. Den dramatiske genopbygning, sker dybt i håret, hvor de ødelagte svovlbindinger repareres, og det imponerende resultat er synligt og mærkbart allerede efter første gang. Stand Alone Treatment kan laves sammen med en anden behandling i salonen, eller som en luksus hårkur, du får lavet imellem dine salonbesøg.

Læs mere om Olaplex salon treatment, her

Hvad er Olaplex 4-IN-1?

4-IN-1 er vores professionelle og luksuriøse hårmaske – som skræddersyes til dig i salonen. Hvis du drømmer du om et silkeblødt, glansfuldt og gennemfugtet hår, som er boostet…
Olaplex Stand Alone Treatment

Olaplex Stand Alone Treatment

Har du et slidt, tørt, farvebehandlet og ødelagt hår, eller måske et forsømt hår efter sol og sommer, barsel, medicin eller stress – så vil du elske den…