olaplex5P 1280x720

Olaplex No.5P

BLONDE ENHANCER TONING CONDITIONER

Olaplex No.5P

BLONDE ENHANCER TONING CONDITIONER

BLOND BALSAM

Reparerer, fugter og neutraliserer

No.5P er en silverconditioner, der renser, styrker, blødgør og neutraliserer uønskede gule toner i blond hår, mens No.5P giver en kølig og klar nuance. En højkoncentreret og sulfatfri formel, som giver dig mulighed for at skræddersy din tone. Jo længere du lader 5P være i, jo mere intenst bliver resultatet.
Som alle vores andre Olaplex-produkter indeholder No.5P også vores patenterede teknologi, som både styrker og giver dig et sundt og sundere hår.

 

Brug

Påfør en generøs mængde i rent, fugtigt hår. Lad virke i 3 minutter. Skyl grundigt. Bruges ugentligt eller efter behov. Formuleret til at blive brugt sammen med No.4P Blonde Enhancer™ Toning Shampoo for et jævnt og optimalt resultat.

 

Bæredygtighed

Vi bestræber os altid på at sikre, at det bedste fra naturen og brugeren, går hånd i hånd med produktion og distribution af vores produkter. Reduceret vandforbrug, beskyttelse af skove og løbende reduktion af drivhusgasser er nogle af vores fokusområder, hvor vi hvert år lykkes med at nå høje mål.

Læs mere om Olaplex No.5P, her

Olaplex No.4D – mere end bare en tørshampoo

Olaplex No.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo er en innovativ, volumizing tørshampoo med blide ingredienser, der giver en sund hovedbund. Det giver en øjeblikkelig følelse af nyvasket hår,…
Olaplex No.4C

Sådan bruges Olaplex No.4C Clarifying Shampoo

Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo er en dybderensende shampoo, som fjerner urenheder og produkt raster på håret. Gennem sin kraftfulde teknologi hjælper det også med at rense…