Hvordan bruges Olaplex?

Brug nogle få minutter med Tracey Cunningham og se denne uddannelses video for at sikre din succes med Olaplex.

education thumbnail

Hvorfor Olaplex?

Jordan Alexander og Slim, co-vp's of education for Olaplex, de har arbejdet med Tracey Cunningham og har brugt Olaplex på daglig basis. Tusindsvis af mennesker taler om fordelene og hvad der gør Olaplex det rigtige valg for både dig som stylist og dine kunder.

education thumbnail

Se hvad folk siger

OLAPLEX is the #1 essential component in every color & balayage formula I create.

Chad Kenyon
Benjamin Salon, West Hollywood, CA

I can honestly say that Olaplex is a must have weapon in my arsenal. Whenever I question the integrity of my client's hair, I turn to Olaplex.

Guy Tang
West Hollywood, CA

This is the most revolutionary product I've seen in a long time.

Tracey Cunningham
Meche Salon, Beverly Hills, CA

I am completely obsessed with Olaplex, I believe that it has changed the industry. The integrity of hair is no longer compromised by chemical services.

Bianca Hillier
Sally Hershberger, Los Angeles, CA

Olaplex is my number one tool for color correction and is one of the best products out there! The product is amazing!

Amber Maynard
Nine Zero One Salon, West Hollywood, CA

Flyt Grænserne

Med Olaplex som forsikring , giver du dine kunder mulighed for at opnå utrolige resultater med en hårkvalitet , der ikke kunne opnås før .

Nemt at bruge

Tilføj kun Olaplex Bond Multiplier ( No.1 ) direkte i farve blanding eller blegning . Når farvener er skyllet ud tilsæt Bond Perfector ( NO.2 ) . Med hjem tager kunden Hair Perfector No.3 som en del af et professionelt behandling en gang om ugen .

Velegnet til alle hårtyper

Olaplex har testet på stort set alle hårtyper med gode resultater.

LESS IS MORE" MED OLAPLEX

Olaplex er blevet brugt tusindvis af gange med forbløffende resultater . Der er kun en ting, der kan påvirke udfaldet . Husk ikke at overdosere Olaplex i afblegning og følg altid brugsanvisningen

SÅ LET SOM INGENTING

Start med at tilføje Olaplex No.1 Bond Multiplier direkte til blegning eller farvning . Efter farven vaskes fra håret anvendes Olaplex No.2 Bond , Lad virker min 10 minutter , og afslut med shampoo / balsam. Perfekt til at bevare i hår som en klippelotion. Med hjem tager kunden Hair Pefector No.3 for at forlænge den styrkende effekt , derefter bruges som en behandling en gang om ugen . Olaplex er brugervenlig og sikker. For mere detaljerede instruktioner , se brugsvejledning.

EFFEKTER PÅ LANG SIGT

Et tilbagevendende spørgsmål er, om gentagne behandlinger med Olaplex påvirker evnen til at lave fremtidige farvebehandlinger og lysninger grundet opbygning af Olaplex. Svaret er ; hyppig brug vil kun påvirke håret til at blive bedre og bedre . Vores testere, kendis frisører , som er bevist med deres omdømme , har brugt Olaplex på tusindvis af kunder igen og igen i over et år . Ikke engang en enkelt negativ hændelse er blevet rapporteret ! Der er kun én ting, der kan påvirke resultatet, og det er at overdosere Olaplex der udvander effekten. Olaplex er en helt ny kemisk innovation, som betyder, at man skal tænke ud af boksen. Men det er så nemt ...