Seneste nyt om..

Seneste nyt om..

Olaplex finder du på vores facebookside.

Besøg Facebook

Flere før og efter billeder..

Flere før og efter billeder..

En mængde før/efter billeder findes på Instagram.

Besøg os på instagram

Spørg os via E-mail

Spørg os via E-mail

Spørg os via e-mail. Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

E-mail dit spørgsmål til os

Er olaplex en behandling eller et produkt?

Hos frisøren foretages en Olaplex-behandling i forbindelse med kemiske behandlinger eller som en selvstændig intensiv behandling. Der findes også et produkt (No.3 Hair Perfector), som du bringer hjem efter din salonbehandling eller bruger separat.

Hvem skal anvende Olaplex?

Hårets svovlbindinger bliver brudt, når de udsættes alle typer kemiske behandlinger (f.eks. Blegning og permanent). Selv daglig brug af varmeværktøjer og børstning kan bryde bindingerne. Derfor passer Olaplex til det store flertal, og effekten er ekstra fremtrædende hos dem, der bruger blegemiddel eller permanenter håret. En selvstændig intensiv behandling er en glimrende løsning, hvis du ikke skal have en kemisk behandling hos frisøren, men stadig ønsker at reparere dit hår.

Hvad skal man tænke på når man anvender Olaplex No.3 hair perfector derhjemme?

Det vigtigste er, at du først har et rent hår, brug venligst en dybde rensende shampoo. Næste vigtige ting er at lade produktet være på håret i lang tid, mindst 10 minutter, men helst 20 minutter eller mere. Den sidste ting at huske på, er altid at afslutte med en god kur / balsam, der tilføjer fugt og i nogle tilfælde protein. Din frisør kan hjælpe dig med at vælge en kur / balsam, der passer til dit hår.

Lægger Olaplex en beskyttende hinde på håret?

Nej, Olaplex går ind i håret og skaber en kemisk reaktion som hjælper svovlbindingerne til at linke sammen. Når denne process er afsluttet, så vasker man håret, og alle produktrester forsvinder.

Hvor ofte kan man anvende Olaplex?

Olaplex kan bruges så ofte som muligt, men det er ikke effektivt at bruge produktet for ofte. En eller to gange om ugen med No. 3 vil være godt for de fleste hår. For at beskytte svovlbindingerne skal du altid tilsætte Olaplex, når du foretager kemisk behandling (farve, blegning og permanent).

Får alle samme effekt af Olaplex?

Den mærkbare effekt af Olaplex varierer ganske meget mellem forskellige individer, men det store flertal oplever, at håret bliver stærkere og sundere. Olaplex hjælper med at give håret en bedre kvalitet på lang sigt. For at maksimere effekten af Olaplex er det vigtigt, at håret altid er rent, når man laver en fritstående behandling hos frisøren eller ved at bruge No.3 derhjemme. Brug en dybde rensende shampoo før hver behandling.

Kan man sove med Olaplex i håret?

Mange mennesker oplever en rigtig god effekt, når de sover med Olaplex, fordi indvirkningstiden herved er meget lang. Men hvis du har problemer med hovedbunden, kan det være en dårlig ide, fordi hovedbunden vil være fugtig i lang tid.

Skal man fortsætte med Olaplex for altid?

Olaplex hjælper håret til at forbinde svovlbindinger. Swovlbindingerne nedbrydes i håret hver eneste dag. Hvis du holder op med at bruge Olaplex, bliver færre bindinger forbundet, men dit hår bliver aldrig værre end før du begyndte at bruge Olaplex. Det er ikke sådan, at håret bliver dårligt lige efter at du holder op med at bruge produktet, men på sigt vil du kunne mærke at hårets kvalitet forringes.

Hvad er forskellen på Olaplex, og andre lignende produkter?

Olaplex er det eneste produkt på markedet, der forbinder svovlbindingerne. I betragtning af den utrolige succes Olaplex har, forsøger mange virksomheder at skabe et lignende produkt, men Olaplex er beskyttet af otte forskellige patenter, der gør det umuligt at kopiere. De fleste af
”kopierne” producerer kun en kosmetisk effekt ved at tilføje en hinde på hårstrået, hvilket kan give en kortvarig god effekt, men naturligvis ikke er effektivt i det lange løb.