FAQ

Hvad er Olaplex?

Er Olaplex en behandling eller et produkt?

Hos frisøren får du en Olaplex behandling i forbindelse med din farvning, lysning eller permanent. Her genopbygges håret efter den skadelige kemi. Du kan også få en intensiv kurbehandling, som hedder Olaplex StandAlone Treatment.
Derhjemme kan du vedligeholde genopbygningen fra frisøren, og opnå et sundt, stærkt og smukt resultat.

Hvem kan anvende Olaplex?

Olaplex passer til alle hårtyper, og reparerer de ødelagte svovlbindinger dybt i håret, som brydes under dagligdags slidtage derhjemme, som føntørring og jern, børstning, UV skader mm. I salonen brydes svovlbindingerne ved kemi, som lysning/afblegning, hårfarvning, permanent og andre kemiske behandlinger. Jo mere Olaplex du bruger, des stærkere bliver håret og des hurtigere ser og mærker du resultaterne.

Lægger Olaplex en beskyttende hinde på håret?

Nej, Olaplex trænger dybt ind i håret og genopbygger svovlbindingerne med det patenterede Olaplex molekyle, som gør håret stærkere. Du vil mærke og se en forskel, som ikke tynger håret.

Hvor ofte kan man anvende Olaplex?

Olaplex kan bruges hver eneste dag, og med de unikke produkter i Olaplex familien, har du muligheden for at skabe en vedvarende genopbygning på daglig basis derhjemme. Din frisør kan hjælpe dig med at opnå endnu hurtigere og bedre resultater, ved at tilføje Olaplex i al kemi, som hårfarve, lysning og permanent, eller med den intensive og genopbyggende Olaplex StandAlone Treatment.

Hvordan opnår jeg den bedste effekt med Olaplex?

Skab en god rutine sammen med din frisør, hvor du får de unikke Olaplex produkter med hjem, som vil hjælpe dig med at opnå dit ønskede resultat.
Læs blog-posten her

For genopbyggende resultater, brug Olaplex Treatments 1x ugentligt. (Olaplex no.0, no.3 og no.8)
For vedligeholdende resultater, brug Olaplex no.4 Shampoo + no.5 Conditioner, når du vasker håret.
For daglig UV-og varmebeskyttelse, brug Olaplex no.6 + no.7. når du styler håret.

Skal man fortsætte med Olaplex for altid?

Når håret slides hver eneste dag, er det vigtigt at genopbygge og vedligeholde effekten af det sunde hår som du opnår med Olaplex. De brudte svovlbindinger i håret, repareres kun når du bruger Olaplex – og derfor kan du bevare et smukt og stærkt hår, så længe du bruger Olaplex jævnligt.

Hvad er forskellen på Olaplex og andre lign. produkter?

Vores patenterede Olaplex produkter er de eneste i verden, som forbinder og reparerer svovlbindingerne i håret. Denne genopbyggende behandling har håret brug for, for fortsat at kunne tåle den skadende kemi og dagligdags slidtagen som sker derhjemme.
Andre produkter forsøger at ”kopiere” effekten af Olaplex. Men med 8 forskellige patenter, er det umuligt. De fleste ”kopier” tilføjer en hinde på hårstrået, som kan give en kortvarig god effekt på håret, men naturligvis ikke en genopbyggende effekt i det lange løb.

Hvad er en StandAlone Treatment?

Den ultimativt mest intensive kur-genopbygning, du kan give dit hår. Vores StandAlone Treatment udføres i salonen og skræddersyes efter dit hår. Du kan derfor opnå 99,9% genopbygning af et skadet og ødelagt hår. Behandlingen kan med fordel tilbydes hver eneste gang du er i salonen, som en reparerende, intensiv og forbyggende treatment, som dramatisk forvandler dit hår efter hver eneste gang.
How-to: Behandlingen tager ca 15minutter at udføre ved vasken i salonen, og det er ren forkælelse for dig og dit hår. Du kan opnå smukke og sunde resultater på rekord tid, og få endnu større farvebehandlinger, uden så meget skade.
TIP: Vedligehold den genopbyggende behandling derhjemme med Olaplex no.3.

Er Olaplex varme-og Uv-beskyttende?

Det er vigtigt at beskytte håret og hårfarven mod varme redskaber, som føntørring og styling jern. Det er enormt skadende og udtørrende for håret på daglig basis, og hårfarven falmer extremt hurtigt, hvis du glemmer at påføre varmebeskyttende produkter.
Olaplex no.6 + no.7 er varmebeskyttende og Uv-beskyttende, og virker derfor som hårets solfilter.

Olaplex no.6 er varmebeskyttende til føntørrer, 160grader.
Olaplex no.7 er varmebeskyttende til styling jern, 230grader.

Hvad er en Chelating Treatment?

Det 1.step i vores professionelle Olaplex salon produkter, som tilbyder en total hovedrengøring og dybdegående detox af håret, fra inderst til yderst. Dit hår bliver et rent lærred, og fuldstændig fri for de misfarvende og skadelige mineraler, medicin og produkt build op, som både er udtørrende, får håret til at spalte, føles skrøbeligt og som giver en masse generende misfarvninger. Vi anbefaler at få lavet en Chelating Treatment sammen med din Standalone Treatment eller andre Olaplex behandlinger i salonen, for at opnå endnu bedre resultater, hvor du synligt både ser og mærker en stor forskel.


How-to: Behandlingen tager ca 15-30 minutter at udføre, inden en Olaplex Stansalone Treatment. Det er ren forkælelse for dig og dit hår. Du opnår synlige resultater på rekord tid, vinker farvel til misfarvninger og tørre spidser.
TIP: Vedligehold denne detox behandling med Olaplex no.4C derhjemme.

Godkendt til..

Er Olaplex godkendt til Grøn Salon?

Grøn salon er en miljøbevidst privatejet organisation i Danmark, som sætter stor fokus på bæredygtige initiativer og derfor også grønnere produkter.
Olaplex no.0 + no.1 + no.2 + no.3 + no.6 + no.8 + no.4p + 4-in-1 + no.9 + Chelating Treatment er godkendt til Grøn Salon.

Er Olaplex godkendt til Curly Girls?

Curly Girls metoden er en krølle-teknik med udvalgte krølle fremhævende produkter og specifikke vaske teknikker, som fremhæver naturlige og permanente krøller med fugt, pleje og glans.
Olaplex no.0 + no.1 + no.2 + no.3 + no.9 + Chelating Treatment er godkendte til Curly Girls Metoden.

How-to use

Kan man sove med Olaplex i håret?

Ja absolut, det er en rigtig smart måde at forlænge indvirkningstiden på den intensive genopbygning og opnå endnu bedre resultater.
How-to: Gør håret fugtigt, enten med vand eller Olaplex no.0. Påfør derefter Olaplex no.3 i håret, pak håret ind med en plastikhætte, og sov med et håndklæde på puden. Vask håret med shampoo og conditioner som normalt, dagen efter.

Hvordan bruges Olaplex no.0 Intensive Bond Building Treatment?

Olaplex no.0 er det første step i vores 2-trins behandling sammen med no.3. Du opnår 68% mere genopbygning, end med no.3 alene. Derfor er Olaplex no.0 fantastisk at bruge, når du ønsker intensive og hurtige genopbyggende resultater, fordi den prepper håret og lader Olaplex no.3 arbejde endnu dybere i håret.
How-to: Påfør Olaplex no.0 på tørt hår, på de slidte længder og spidser. Lad den sidde i 10 minutter. Påfør derefter Olaplex no.3 direkte ovenpå, uden at skylle håret. Lad no.3 sidde i håret i 10 minutter. Vask derefter håret med shampoo og conditioner.
Kan bruges 1x ugentligt, eller 2-3 gange om ugen ved et meget skadet hår.

Hvordan bruger jeg Olaplex no.3 Hair Perfector?

Olaplex no.3 kan bruges alene som en intensiv og genopbyggende treatment, eller sammen med Olaplex no.0 og no.8. Håret genopbygges indefra og ud, og efterlader et mærkbart resultat allerede efter 10 minutter.
How-to: Fugt håret med vand eller vask håret med shampoo for at fjerne build-up og urenheder, og påfør Olaplex no.3 i det håndklæde tørre hår. Lad indvirke i minimum 10 minutter eller natten over for endnu mere intensive og genopbyggende resultater. Skyl efterfølgende med vand eller vask med shampoo og afslut med conditioner.

Hvordan bruger jeg Olaplex no.4 Maintenance Shampoo?

Vores farvebeskyttende og reparerende shampoo, renser håret effektivt og skånsomt og efterlader håret gennemfugtet og med en naturlig volumen.
How-to: Brug en 2-krone og vask håret 2x med Olaplex no.4. Det er vigtigt at massere håret grundigt begge gange, da skummen fra shampooen, presser de gavnlige ingredienser ind i skællaget og efterlader håret blankt og friskt.

Hvordan bruger jeg Olaplex no.5 Maintenance Conditioner?

Vores fugtgivende, plejende og farvebevarende conditioner, efterlader håret repareret, udfriseret og blødt. En unik formel som er anti-frizz og som smoother hårstrået.
How-to: Påfør på længder og spidser efter shampoo, og lad conditioneren sidde i håret i 3 minutter. Skyl derefter grundigt.

Hvordan bruger jeg Olaplex no.6 Bond Smoother?

Vores fugtgivende leave-in smoothing creme, forvandler alle hårtyper til et blødt, blankt og gennemfugtet hår. Med anti-frizz ingredienser, som eliminerer krus i op til 72 timer.
Varmebeskyttende til føntørrer 160grader, og Uv-beskyttende.
How-to: Påfør en ært i det fugtige eller tørre hår og style som ønsket.
TIP: Produktet er ”less is more”, så brug derfor hellere 2 små ærter, end en større mængde af gangen.

Hvordan bruger jeg Olaplex no.7 Bonding Oil?

Vores stærkt koncentrerede, ultra lette og reparerende olie, giver dramatisk glans, blødhed og styrke uden at tynge håret. De små molekyler trænger hurtigt ind i håret og genopbygger intensivt indefra. Varmebeskyttende til føntørrer og styling jern, 230grader og Uv-beskyttende.
How-to: Brug 2-4 dråber i det fugtige eller tørre hår, for at samle længder og spidser. Du kan med fordel bruge jernet ovenpå olien for at fremhæve glansen og blødheden endnu mere.
TIP: Mix Olaplex no.6 + no.7, for den perfekte Olaplex styling duo, hvor du opnår silkebløde og glansfulde resultater.

Hvordan bruger jeg Olaplex no.8 Bond Intense Moisture Mask?

Vores intensive og højtkoncentrerede fugtgivende hårkur, som reparerer, giver glans og volumen på bare 10 minutter. Du opnår et silkeblødt, lækkert og mærkbart resultat allerede efter 1. gang.
How-to: Vask håret med shampoo og påfør 1-3 pump Olaplex no.8 i det håndklædetørre hår, i længder og spidser. Lad hårmasken virke i 10 minutter og skyl med vand og afslut med conditioner.
TIP: Du kan bruge No.8 som en krøllecreme, der fremhæver, samler og giver håret glans og elasticitet. Påfør ½-1 pump Olaplex no.8 i det fugtige hår og style som ønsket. Du kan både lade håret lufttørre eller style med en diffuser.

Hvordan laver jeg en Olaplex Triple masking (no.0+no.3+no.8)?

Du får 3x så intens genopbygning af skadet hår, dobbelt så meget shine, smoothing og intensiv fugt og MASSER af volumen med denne 3-trins kur. Kuren tager 30 minutter i alt, og er ren pampering og forkælelse for håret.
How-to: Påfør Olaplex no.0 på tørt hår, sørg for at gennemvæde længder og spidser – lad den sidde i 10 minutter. Påfør derefter Olaplex no.3 direkte ovenpå længderne og spidserne, uden at skylle håret og lad den sidde i 10 minutter. Påfør til sidst 1-3 pump ovenpå igen, og lad den sidde i 10 minutter. Vask med shampoo og afslut med conditioner.
TIP: Du kan sove med alle dine hårmasker og vaske håret dagen efter. Brug gerne dine masker 1x ugentligt for de bedste resultater.

Kan jeg bruge Olaplex no.3 + no.8 sammen?

Ja absolut, et tørt, groft, krøllet og skadet hår vil elske denne kombination. Du får intensiv genopbygning fra Olaplex no.3 og extra blødt, blankt og gennemfugtet hår fra Olaplex no.8. Brug denne kur duo 1x ugentligt.
How-to: Vask håret 2x med shampoo og påfør Olaplex no.3 i det håndklædetørre hår, lad den sidde i 10 minutter. Påfør derefter 1-3 pump Olaplex no.8 direkte ovenpå, uden at skylle håret. Lad den sidde i 10 minutter. Skyl derefter grundigt med vand og afslut med conditioner.