AMBASSADØR

Søby Krogh

Jeg er mega beæret over at være Olaplex Ambassadør, da jeg elsker Olaplex.
Olaplex er vejen til et sundere og stærkere hår, uanset om det er naturligt glat eller krøllet hår, eller et kemiskbehandlet og ødelagt hår. Hos mig er Olaplex ikke et valg, det er obligatorisk og simpelthen et must i alle mine behandlinger, da jeg vægter hårets sundhed fremfor alt andet.

 

Olaplex er lig med lækkert hår, som giver selvtilliden og selvværdet et boost. Makeovers og følelsen af sundhed bliver en leg med Olaplex! Besøg mig på min hjemmeside.

Hvad betyder det at være Olaplex Ambassadør?

Vi er stolte af at kunne præsentere et stærkt og professionelt frisør team af Olaplex ambassadører, som alle brænder for at levere top resultater, vejlede deres kunder og dele budskabet om Olaplex.