Dine fordele som Olaplex salon

Bliv en del af vores voksende Olaplex familie med mere end 1.000 saloner i Danmark, og få muligheden for at skabe en stærk økonomisk business, som bliver boostet af hypen omkring Olaplex på de sociale medier, som er det mest brugte, søgte og hashtaggede brand i hårplejebranchen.

Olaplex molekylet
ændrer konstant hårbranchen

Vores patenterede aktive Olaplex ingrediens arbejder på molekylært plan, for at reparere ødelagte og brudte svovlbindinger i hele håret, efter de kemiske behandlinger som håret udsættes for i salonen. Håret forstærkes fra inderst til yderst og elasticiteten og styrken genoprettes.

Håret beskyttes også mod fremtidig skade fra kemi og dagligdags slidtage.

Olaplex for
professionelle frisører

I salonen kan du tilbyde dine kunder endnu større makeovers uden den skadelige og ødelæggende sideeffekt, når du tilsætter Olaplex til alle dine kemiske behandlinger, som hårfarve, lysning og afblegning, permanent, relaxer og keratin behandlinger.

Olaplex genopbygger skaderne, som forårsages af kemien og du kommer derfor til at stå endnu stærkere i dine kreationer, fordi du ikke længere bliver begrænset af hvad du kan udrette og tilbyde dine kunder.

Olaplex produkter
til hjemmebrug

Olaplex hårpleje serie er udviklet til alle hårtyper, og er alt som behøves for et stærkere og sundere hår. I samarbejde med dine kunder kan du tilbyde endnu større behandlinger i salonen, når de fortsætter den genopbyggende behandling derhjemme – og sammen kan I opnå drømmehåret, som er sundt, stærkt og glansfuldt.

Produkterne til hjemmebrug (Nr.0 og 3-8) er sammensat med den ingrediens som genopbygger svovlbindingerne i håret.

Bliv Certificeret Olaplex salon

"Du lærer alt om Olaplex molekylet, får præsenteret alle Olaplex produkterne, og lærer hvordan du skræddersyer alle behandlingerne i salonen og tjener dine penge bedst muligt. Efter kurset modtager du et personligt diplom, og en goldsticker til salonen, så det er synligt for dine kunder at du er certificeret Olaplex salon. Du bliver eksponeret på vores Olaplex salon finder og bliver derfor synlig for nye kunder."

For mere information kontakt vores educator: Tlf: 6022 2464
Se aktuelle kursus datoer her: Baldacci Academy

Boost salg og behandlinger med Olaplex support

Cres danske Olaplex Educator sørger for at klæde dig godt på til din voksende Olaplex business. Du får altid personlig sparring og rådgiving hos hende, uanset om du har spørgsmål til de professionelle Olaplex behandlinger i salonen, eller har brug for at blive opdateret eller boostet på brandet.

Hun har skabt et GRATIS online undervisnings univers, hvor du kan blive opdateret på alle Olaplex produkterne, behandlingerne, nyheder og ikke mindst vores kommende kurser.
Se de korte videoer i pauserne i salonen, om aftenen derhjemme med benene oppe, eller når du har en ny assistent eller elev som skal opdateres.
Baldacci Academy

Vil du vide mere?
Kontakt os!

Mere end 10 millioner #tags på de sociale medier

Byg din business endnu større, ved hjælp ad de sociale medier. Du kan bruge hashtagget #olaplexdanmark på alle dine opslag, og tagger du @olaplex.danmark på dine opslag, kan vi dele dit arbejde på vores profiler også. Du bliver derfor automatisk en del af Olaplex strømmen, som når ud til langt flere nye Olaplex interesserede kunder, i dit område.

På facebook har vi en lukket frisør gruppe : Baldacci Haircare Danmark, hvor der dagligt deles tips og tricks, som du kan dele direkte på dine sociale medier og få endnu et Olaplex boost, uden at skulle skrive eller filme opslagene selv.